Lymfe Detox - Yoga & Nevrorefleksologi

Velkommen til «Lymfe Detox». Med rensende yogaøvelser, breath-work og nevrorefleksologi for å stimulere lymfesystemet.

Du vil bli veiledet gjennom rensende pusteøvelser og yogastillinger for å skille ut avfallsstoffer, av Kundaliniyoga-lærer Lisbeth Hauge.
Under workshopen får du individuell behandling for stimulering av lymfesystemet, av nevrorefleksolog Gabi Gerda Furulund.
Deretter får du rensende te og blir guidet i dyp avspenning til gongbad.

Lymfesystemet: Skiller ut og eliminerer giftstoffer, avfall og annet uønsket materie fra kroppen. Det har en svært viktig oppgave i immunforsvaret. Lymfesystemet har ikke sin egen pumpe, men kan aktiveres ved pust, bevegelser og massasje.

Nevrorefleksologi: Er læren om nervesystemets reflekser. En nevrorefleksolog jobber systematisk med punkter i huden som påvirker kroppens funksjoner og biologi via nervesystemet.

Kundaliniyoga: En tradisjonell yogaform som ser kropp, sinn og sjel i helhet. Det er enkle teknikker for god helse ved økt vitalitet og mental klarhet.

Gongbad: er en dypt helende opplevelse hvor du ligger godt og varmt under teppe og tar imot lydvibrasjonene fra forskjellige energi-instrumenter. Dette er rens for sinnet, og mange opplever dyp avspenning og hvile.

Det er kun 8 plasser.

Pris 590,-

Torsdag 19. mai kl. 17:00 - 19:00

Lotussenteret - Stavernsveien 232, Larvik

 

Påmelding

 

Kommer: Chakra Workshop

 Kundaliniyoga Workshop Chakra Balanse
 
• Trygghet og jording
• Lidenskap og kreativitet
• Kraft til å leve ut drømmene dine
• Kjærlighet til deg selv og andre
• Din stemme og energien du utstråler
• Intuisjon og høyere bevissthet
 
Chakraene distribuerer energi gjennom hele kroppen. Ved ubalanse kan det oppstå smerte, spenninger og helseplager. Ved å balansere chakraene kan du påvirke din fysiske og mentale helse. Du kan påvirke livet ditt og gjøre bevisste valg for et liv i harmoni.
I workshopen balanserer vi chakraene og styrker energistrømmen – Du vil få yogaøvelser, meditasjon og dyp visdom om de 8 hovedchakraene. Du vil motta lydhealing for å balansere energien din. Ved å forstå hvordan chakraene fungerer kan du lettere forstå deg selv og kroppen din, og rette opp ubalanser. Mange opplever store aha-opplevelser og ser både seg selv og livet sitt med helt ny visdom.
 
 
 
Pris: 450,-
 
Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik.
 
 

Kontakt hvis du ønsker mer info, Lisbeth – 916 88 162
 
Ta med egen matte og teppe
 

Bilde fra YogaRetreat - alpene i Slovenia